BRANDBLUSSERSPRAY BRANDBLUSSERS VOOR DE GOEDKOOPSTE PRIJS OP INTERNET


Brandblusser voor op de boot kopen? Bij BlusPunt brandblussers voor de boot! Boot brandblussers, klein en compact, voor kleine ruimten aan boord van boten. In de webshop diverse soorten boot brandblussers voor pleziervaart en beroepsvaart. Snel inzetbaar. Welke brandblusser aan boord van uw boot de beste brandblusser? De brandblusserspray boot is direct inzetbaar en onderhoudsvrij! Brandblusserspray brandblussers zijn de goedkoopste brandblussers voor motorboten, zeilboten en overige vaartuigen. Brandblusser aan boord van uw boot verplicht? De veiligheidsvoorschriften uit het vaarreglement vereisen dat er een deugdelijke goedgekeurde brandblusser aan boord van boten is. Behalve de onderhoudsvrije brandblussers met schuimspray in spraybus ook in de webshop brandblussers van staal, speciale ophangbeugels en brandblusserkasten voor het ophangen van brandblussers in schepen in de scheepvaart. Nieuwe brandblusser boot kopen eenvoudig bestellen in de webshop van BlusPunt Brandblussers. Neem voor advies en informatie contact met klantenservice op.


GOEDKOPE BRANDBLUSSERS | BOTEN & JACHTHAVENS

BRANDBLUSSERSPRAY BOOT

Brandblusserspray brandblussers zijn goedkope boot brandblussers. Deze soorten brandblussers zijn in de webshop in verschillende uitvoeringen en blustijd te koop. Variërend met blusmiddel houdbaarheid termijn vanaf drie jaar tot en met vijf jaar. Brandblusserspray blussers zijn lichtgewicht blusapparaten met blusmiddel om veilig brand in de motorruimte en in de kajuit aan boord van uw boot te blussen. Boot brandblussers met schuim blusspray zijn zeer duurzame brandblussers om veilig in brand staande elektronica aan boord te blussen zonder dat u onder stroom staat! Brandblussers met Rijkskeurmerk eenvoudig op te hangen en met èèn hand te bedienen. De brandblusserspray blussers zijn verkrijgbaar met draaidop verzegeling of drukknop verzegeling. De sprayblussers met drukknop verzegeling zijn door eenieder snel inzetbaar. Ook door personen met weinig kracht in de handen. Bluswerking van brandblusserspray blussers voor op de boot berust op het verlagen van de temperatuur in de brand en het afdekken van de brand waardoor deze door een tekort aan zuurstof zal doven. 


BLUSMIDDEL BRANDBLUSSER BOOT

Welk blusmiddel op de boot? Het beste blusmiddel voor aan boord van boten is schuim. Het is dan wel belangrijk dat u een of meerdere schuimblussers aan schaft die bij varen of bij stalling in de winterstalling vorstbestendig zijn. In onze webshop bieden wij meerdere soorten goedkope brandblussers voor op de boot met vorstbestendig blusmiddel. Zowel schuim brandblussers van staal en diverse brandblusserspray brandblussers met vorstwerend blusmiddel. Blussen met een poederblusser aan boord van uw boot is af te raden omdat de blusstof poeder enorme gevolgschade aan elektronica teweegbrengt. Hiernaast is de verzekeringsmaatschappij waar de verzekering van uw boot is ondergebracht niet blij wanneer een bootbrand met een poederblusser is geblust. Niettemin is een poederblusser goedkoper in aanschaf. Nu ook in de webwinkel bij BlusPunt Brandblussers professionele ophangbeugels en kunststof brandblusserkasten voor het ophangen van grotere brandblussers in schepen en vaartuigen in de visserij en transport scheepvaart. Neem voor advies gerust contact met ons op.