BRANDBLUSSERSPRAY BRANDBLUSSERS VOOR DE GOEDKOOPSTE PRIJS OP INTERNET


BlusPunt Brandblussers verkoopt onderhoudsarme composiet brandblussers. Bijzonder aan composiet brandblussers is dat deze soorten brandblussers veel voordelen ten opzichte van metalen brandblussers bieden. Het gewicht van composiet brandblussers is lichter dan die van metalen brandblusapparaten. Dit is bij brand een voordeel hetgeen het snel verplaatsen naar de brand ten goede komt. Ook zijn de levensduur kosten flink lager en gaat de inhoud langer mee.


ONDERHOUD COMPOSIET BRANDBLUSSERS

Composiet brandblussers zijn ongevoelig voor corrosie. Brandblussers van metaal zijn veel gevoeliger voor temperaturen, de nadelige invloeden van het weer en omgevingsfactoren. De conditie van brandblussers wordt met name beïnvloed door corrosie, roest en wanneer deze zich in halfopen of buiten omgevingen bevinden. De weersinvloeden hebben grote invloed op de conditie en daarmee ook op de betrouwbare werking van brandblussers. Zo is ook de inhoud van brandblussers aan veroudering onderhevig. Composiet brandblussers bieden ten opzichte van metalen brandblussers dermate veel voordelen dat zij bij brand altijd functioneren. Jaarlijks controleren van composiet brandblussers blijft wel noodzakelijk en dat kunt u zelf uitvoeren..! Op de achterzijde van alle soorten composiet brandblussers zit het tienjarig onderhoudsetiket waarop jaarlijks de eventuele bijzonderheden en controledatum vermeld kunnen worden.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | RIJKSKEURMERK | ONDERHOUDSARM | SCHUIM:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | RIJKSKEURMERK | ONDERHOUDSARM | POEDER:
VOORDELEN COMPOSIET BRANDBLUSSERS

De inhoud van composiet brandblussers gaat langer mee. In plaats van 5 jaar 10 jaar. Dat betekent een forse besparing op de kosten voor het hervullen van brandblussers. Het materiaal waaruit de binnenkant van de cilinder van composiet brandblussers is vervaardigd maakt dat een composiet brandblusser beter bestand is tegen het blusmiddel of blusstof dan de cilinders van metalen brandblussers. Doordat het blusmiddel in metalen brandblussers de cilinder aantast blijkt dat metalen blusapparaten vaak al na enkele jaren door corrosie of roestvorming vervangen dienen te worden. Composiet brandblussers zijn dus tegen roest en beschadigingen bestand. Het zijn zeer robuuste brandblusapparaten die als voordeel hebben dat er kevlar in de buitenmantel is verwerkt. 


AANBIEDING COMPOSIET BRANDBLUSSERS:

Bij BlusPunt composiet brandblussers voor aanbieding prijzen..! Levering van deze soorten brandblussers inclusief tienjarig onderhoudsetiket, ophangbeugel keuringssticker en drukmeter controle magneet. Met de magneet kunt u zelf de conditie van de wijzernaalden in de drukmeter van composiet brandblussers controleren. Door de magneet tegen de drukmeters te houden is te controleren of de wijzernaalden zich in het groene vlak bewegen. Onze composiet brand blussers zijn erkende en betrouwbare brandblussers met Rijkskeurmerk, MED keur en CE markering die ruim aan de geldende vereisten die aan brandblussers gesteld worden voldoen. De goedkoopste composiet brandblussers kopen doe je eenvoudig en veilig in de webshop bij BlusPunt Brandblussers.